Onze meest gestelde vragen

Waar vind ik B-Bounce?

B-Bounce heeft 2 parken. Het eerste park vind je terug in Bornem (Klein-Mechelen 13d, 2880 Bornem). Het tweede park in Sint-Niklaas ligt aan de Singel (Singel 9c, 9100 Sint-Niklaas)

Wanneer zijn jullie open?

De openingsuren van beide parken zijn hetzelfde.

Openingsuren BUITEN schoolvakanties:

 • Maandag: enkel op aanvraag 
 • Dinsdag: enkel op aanvraag
 • Woensdag: 13u00 – 18u00
 • Donderdag: enkel op aanvraag
 • Vrijdag: 16u00 - 20u00 
 • Zaterdag: 10u00 – 20u00 
 • Zondag: 10u00 – 18u00

Openingsuren TIJDENS schoolvakanties én FEESTDAGEN:

 • Maandag: 10u00 – 18u00 
 • Dinsdag: 10u00 – 18u00 
 • Woensdag: 10u00 – 18u00
 • Donderdag: 10u00 – 18u00
 • Vrijdag: 10u00 – 18u00 
 • Zaterdag: 10u00 – 20u00
 • Zondag: 10u00 – 18u00
Hoeveel kost een bounce-sessie?

Prijzen zijn geldig voor iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd.

Bounce sessie 1 uur: 
Een losse bounce sessie van 1 uur kost 14,00 € per persoon exclusief de voor de veiligheid verplichte bounce sokken die 2,00 € kosten. Heeft u al antislip bounce sokken van een ander trampolinepark dan ruilen we die gratis in voor nieuwe van B-Bounce.

Bounce sessie 2 uur: 
Een losse bounce sessie van 2 uur kost 24,00 € per persoon exclusief de voor de veiligheid verplichte bounce sokken die 2,00 € kosten. Heeft u al antislip bounce sokken van een ander trampolinepark dan ruilen we die gratis in voor nieuwe van B-Bounce.

Verkopen jullie ook meerbeurtenkaarten?

Voor het trampolinepark kan je ook beurtenkaarten kopen. Deze beurtenkaarten zijn een jaar geldig en staan NIET op naam en kunnen dus voor verschillende leden van het gezin gebruikt worden. De beurtenkaarten zijn zowel geldig in Bornem als in Sint-Niklaas.

 • Bounce Addict 10: 120,00 € per 10 beurten (12,00 €/sessie) 
 • Bounce Addict 25: 275,00 € per 25 beurten (11,00 €/sessie) 
 • Bounce Addict 50: 500,00 € per 50 beurten (10,00 €/sessie)
Kan ik mijn kansenpas gebruiken bij B-Bounce?

Inderdaad. Je kan bij ons je kansenpas gebruiken.

In Sint-Niklaas kost een bounce sessie dan 7,00 € per uur (ipv. 14,00 €). In Bornem kan je met een kansenpas bouncen voor 2,60 €/uur.

(Het verschil tussen de locaties komt door een andere aanpak door de overheid in Bornem en Sint-Niklaas)

Zijn er groepstarieven?

Wij hanteren ook speciale tarieven voor groepen van meer dan 10 personen.

Groepen vanaf 10 personen: 12,00 €/uur en 20,00 €/2 uur.

Voor scholen, verenigingen en jeugdbewegingen zijn er nog andere speciale tarieven en voorwaarden. Neem daarvoor contact op met spring@bbounce.be

Doen jullie iets voor scholen of verenigingen?

Voor scholen, verenigingen en clubs hebben we aangepaste tarieven. Neem hiervoor best contact op via spring@bbounce.be.

Hoe oud moet je zijn om te mogen bouncen?

We raden een minimum leeftijd van 6 jaar aan.

Kinderen onder de 6 jaar kunnen op eigen risico bouncen mits de absolute voorwaarde dat ze dan begeleid worden door een begeleider (min. 15 jaar) die toeziet op de veiligheid. De begeleider moet geen ticket betalen als die niet actief mee springt.

In het park in Sint-Niklaas hebben we ook een aparte kidszone met een speeltuin en mini trampolines. Hier kunnen kinderen onder de 6 jaar terecht. Tickets zijn apart te boeken. Belangrijk: tickets voor de kidszone geven geen toegang tot het trampolinepark en omgekeerd zijn tickets voor het trampolinepark ook niet voor de kidszone. Dit om de veiligheid van onze jongste bezoekers te garanderen.

Kunnen kinderen onder 6 jaar ook komen?

In principe raden we een minimum van leeftijd 6 jaar aan.

Op eigen risico en mits de absolute voorwaarde dat de kinderen onder 6 jaar dan begeleid worden door een begeleider (min. 15 jaar) die toeziet op de veiligheid. De begeleider moet geen ticket betalen als die niet actief mee springt.

Toegang tot de aparte kidszone (enkel in Sint-Niklaas) is voorbehouden voor kinderen onder de 6 jaar. De kidszone is een aparte afgesloten zone met een mini speeltuin en minitrampolines. Tarief voor 1 uur is 5,00 € per persoon. Tarief voor 2 uur kidszone is 8,00 € per persoon. In deze tarieven zijn de voor de veiligheid verplichte bounce sokken die 2,00 € kosten niet inbegrepen. Begeleiders (+ 15 jaar) van de kinderen hoeven GEEN toegangsticket te boeken.

Voor de kidszone zijn er geen beurtenkaarten of groepstarieven.

Wanneer begint een bounce-sessie?

Bounce sessies beginnen telkens stipt op het uur (dus bvb. 10u00, 11u00, 12u00, 13u00,..) We raden dus aan om je ten laatste 15 minuten voor het gereserveerde of gewenste uur aan te melden aan het onthaal zodat je stipt kan beginnen. Indien je later aankomt en het uur/bounce sessie is al begonnen, kan je de bounce sessie nog uitdoen maar geeft dat geen recht om na de bounce sessie de verloren tijd nog in te halen. Je kan er dan eventueel voor kiezen om te wachten tot de volgende bounce sessie start en die volledige bounce sessie te springen.

Moet ik reserveren?

Tickets kan je op voorhand online boeken. Dan ben je zeker van je plaatsje want er is een maximum aantal per uur dat we kunnen toelaten. Ter plaatse tickets resereveren kan ook, maar hou er rekening mee dat je dan mogelijks even moet wachten mocht een bepaald slot reeds volzet zijn.

Hoe organiseer ik mijn feestje in B-Bounce?

Zowel in Bornem als in Sint-Niklaas is er een aparte zone waar we feestjes organiseren. Daar krijg je dan (een) aparte tafel(s) toegewezen waar je met je vrienden kan zitten. De begeleiders die niet meespringen (mama’s, papa’s, grootouders,…) kunnen tijdens de bounce sessies eventueel terecht in de B-Lounge als ze dat willen.

Je hebt de keuze uit 4 verschillende pakketten: een Back Flip (1 uur springen met kleine snack), een Double Back Flip (2 uur springen met een kleine snack), een Front Flip (1 uur springen met warm gerecht) of Double Front Flip (2 uur springen met warm gerecht). Meer gedetailleerde info vind je op www.bbounce.be/feestjes. Daar kan je ook online het aanvraagformulier invullen, dan krijg je binnen de 48 uur een bevestiging van je boeking.

Je nodigt iedereen best een kwartier voor het begin van je feestje uit zodat ze zich kunnen klaarmaken (dus om 13u45 uitnodigen als je feestje om 14u00 star)

Het feestje begint met 1 of 2 uur springen, afhankelijk van de gekozen formule. Tijdens deze periode blijft de tafel voor jullie voorbehouden tot maximaal 45 minuten na het einde van de bounce sessie(s).

De totale duur van het feestje is 1,5 uur (Front Flip & Back Flip) of 2,5 uur (Double Front Flip & Double Back Flip).

Bij de boeking geef je het verwacht aantal personen door. Je kan dit aantal aanpassen tot 48 uur op voorhand. Daarna is de boeking definitief, doen wij de nodige inkopen en voorbereidingen.

De jarige zelf wordt ook meegerekend bij het aantal personen voor het feestje en is dus ook betalend. Hij/zij krijgt wel een voucher voor een gratis bounce sessie op een ander moment.

Er moet één keuze van snack/gerecht gekozen worden voor de ganse groep. Uitzonderingen zijn mogelijk indien je dat op voorhand laat weten (halal, allergie, glutenvrij,…)

Bij aankomst in B-Bounce kan je je meteen aanmelden aan het onthaal. Zij zullen op de hoogte zijn van het feestje, de gekozen formule en het aantal personen. Op dat ogenblik regelen we ook pas de betaling van het feestje. Extra dranken kunnen besteld en betaald worden aan tafel via een QR code.

Minstens een kwartier voor het gekozen uur zal je tafel klaar zijn zodat je alle genodigden vanaf dan kan ontvangen.

We bezorgen je het juiste aantal bandjes (2 bandjes per genodigde indien je koos voor 2u springen) en een paar jumpsocks per genodigde zodat je die zelf kan uitdelen.

Na het springen zorgen wij ervoor dat de gekozen snacks of maaltijd snel op tafel komen.

In het feestpakket zit ook één drankje per genodigde. We bezorgen je een invulformulier waar je op kan aanduiden wat jullie precies kiezen.

Het feestvarken krijgt van ons nog een leuk geschenkje en een bon voor een bouncesessie op een later moment.

Waar vind ik de waiver en waarvoor dient die?

Trampolinespringen is een sport die enige risico’s inhoudt. Hou daar rekening mee en volg zeker de veiligheidsvoorschriften die er zijn. Om te bevestigen dat je op de hoogte bent daarvan moet je op voorhand een ‘waiver’ tekenen.

De waiver kan je online invullen (dat wordt ook gevraagd in een aparte mail die je krijgt wanneer je online boekt). Deze blijft één jaar geldig dus moet je dat slechts één keer per jaar doen.

Bieden jullie echt gratis water aan?

Ja. In de inkomhal van beide parken is een drankfontein waar je een drinkfles gratis kan vullen met kraantjeswater. Een B-Bounce drinkfles is te koop aan 4,00 € aan de balie of online, maar je mag ook je eigen drinkfles meebrengen en vullen.

Heb ik speciale sokken nodig?

Om veiligheidsredenen zijn antislip bounce sokken verplicht in het trampolinepark en de kidszone. Deze hebben namelijk een antislip laag op de zool en zorgen ervoor dat je niet wegglijdt tijdens het springen op de trampolines of op de verschillende obstakels.

De bounce sokken kunnen online of ter plaatse aangekocht worden aan 2,00€ per paar. Bij een volgend bezoek kan u deze dan gewoon terug meebrengen en valt deze kost weg.

Als je al antislip sokken hebt van een ander trampolinepark, breng je die gewoon mee en wisselen we die in voor een nieuw paar van B-Bounce.

Hebben jullie ook aan de begeleiders gedacht?

Ieder park heeft een gezellige B-Lounge waar het rustig en warm vertoeven is en waar je terecht kan voor een hapje en een drankje of een volwaardige maaltijd. Vanuit de B-Lounges heb je zicht op de parken en kan je de bouncers zien.

Drank en/of eten bestellen kan het makkelijkste via een QR-code die je op elke tafel vindt. Op die manier komt je bestelling snel en vlot bij ons binnen en brengen we die aan tafel. Bestellen aan de bar is ook mogelijk. Bestellingen komen we in principe niet opnemen aan tafel zelf.

Mag ik zelf eten meebrengen?

Eigen eten, traktaties of snacks meebrengen is niet toegelaten.

Hoe kan ik B-Bounce contacteren?

We zijn het makkelijkst bereikbaar via mail spring@bbounce.be. We antwoorden in principe steeds binnen de 48u. Voor dringende vragen kan je ook telefonisch bij ons terecht via 03/3761161.

Zijn huisdieren toegelaten?

Om hygiënische- en veiligheidsoverwegingen laten wij geen huisdieren toe bij B-Bounce. We werken in een omgeving waar kinderen spelen en dat zou zowel de kinderen als de huisdieren kunnen op- of afschrikken.